Madeleine 17m²

Grillhus Madeleine

Lusthusmodellen Madeleine har ytterligare större fönster så i denna stuga blir det extra ljust. Madeleine har profilerade fönsterlister utvändigt som standard och den går att beställa utan grill och skorsten.

Vägg höjd:200cm
Fönster:7st
Dörr höjd:167cm
Fönster storlek:115x100cm
Sittplatser:14-21

Väggarna är tillverkade av halvrund 2×6″ furu. Våra stugor är tillverkade med enkelspont för att undvika fuktfickor i väggen. Väggar kommer i färdiga sektioner med fönster på plats. Tak är tillverkat i element och konstruerat i blocksystem som tål stor belastning, lämplig för de nordiska väderförhållandena. Taket är tillverkat av 19 x 150 mm panel med färdigmonterat shingeltak som finns att beställa i olika färger.

Bänkarna (2st 2×8″ furu) monteras längs efter väggarna. Utvikbara bäddplank för extra sovplats samt rostfri tröskel finns att köpasom tillval.

Våra fönster är tillverkade av isolerglas. Dörrens lås (inkl 3st nycklar) är godkänd av försäkringsbolag. Grillkåtan levereras med trallgolv, som är tillverkat av hyvlat 19×95 mm. Heltäckande spontgolv, med eller utan isolering, finns att beställa som tillval.