Class 10 10m²

Grillkåta Class 10

Class 10 är vidareutvecklad från den traditionella kåtan. Den har större fönster, högre dörr och högre väggar. Denna stuga är för dig som vill ha högre ståhöjd inne i stugan och större ljusinsläpp genom fönstren. Raka fönsterlister utvändigt som standard, profilerade som tillval.

Vägg höjd:138cm
Fönster:3st
Dörr höjd:170cm
Fönster storlek:64x90cm
Sittplatser:10-15

Väggarna är tillverkade av halvrund 2×6″ furu. Våra stugor är tillverkade med enkelspont för att undvika fuktfickor i väggen. Tak är tillverkat i element och konstruerat i blocksystem som tål stor belastning, lämplig för de nordiska väderförhållandena. Väggar och tak kommer i färdiga sektioner med fönster på plats. Taket är tillverkat av 19 x 150 mm panel med färdigmonterat shingeltak som finns att beställa i olika färger. Ett litet förvaringsutrymme finns under lilltaket ovanför dörren.

Förvaringsutrymme
Förvaringsutrymme

Bänkarna (2st 2×8″ furu) monteras efter väggarna. Utvikbara bäddplank för extra sovplats samt rostfri tröskel finns att köpa som tillval.

Våra fönster är tillverkade av isolerglas. Dörrens lås (inkl 3st nycklar) är godkända av försäkringsbolag. Grillkåtan levereras med trallgolv som är tillverkat av hyvlat 19×95 mm. Heltäckande spontgolv, med eller utan isolering, finns att beställa som tillval.